Saturday, 1 December 2012

GIVEAWAY | For Followers

Assalammualaikum
Ceria Time!

*Klik je banner tu kalau nak join :)

Syarat-syarat:

1. Buat satu entry dan letakkan banner giveaway ini (backlink kan ok)
2. Letakkan link sponsors dalam bloglist dan di alu-alukan follow juga :)
3. Publish entry dan submit dikomen entry ini. SIAP! mudahkan??
 Hadiah dari sponsor:
1. dari APIT - DVD TOP Secret Photoshop 1 Set x1 pemenang 
- Review Blog x2 pemenang
2. dari AZHAFIZAH - Keychain Exclusive Azhafizah.com x5 pemenang
3. dari SHIDA'R - Calendar Exclusive Duniashida.com x5 pemenang
4. dari EMAS PUTIH - Topup RM5 x6 pemenang (celcom dan maxis)
So menarik tak? Joinlah! Lagi cepat lagi bagus! Kalau mendapat sambutan ramai yang join Apit closed awal GA ni tak perlu tunggu 16 hari ! Pilihan pemenang menggunakan khidmat random.org "Cam biasalah!" Senarai peserta juga akan di update dari masa ke semasa.



m
e
s
s
a
g
e
 
This blog+author+design fully edited and the designer is Nurul. Don't steal my design !