Friday, 28 December 2012

COMIC | EDIT BLOG

Assalammualaikum
Ceria Time!
HAHAHA !! Penat je edit blog sekali edit blog sendiri. Cerita kat atas ni mengisahkan mengenai seorang perempuan yang dibayar untuk edit blog orang lain tapi sekali dia ter-edit blog dia sendiri. Punyalah nak edit blog orang mengambil masa yang lama.

Comic tu Nurul malas nak warna. Biarlah hitam putih. Nurul ni pemalas tau. Err ==' Comic kat atas tu belum terjadi lagi kat Nurul. Tapi mungkin akan terjadi. Comic kat atas tu pun boleh dijadikan pengajaran kat para blogger yang nak edit blog customer dia.
Bye ^_^
Maaf penggunaan AKU pada yang lebih berusia.

6 comments:

cci said...

hahahha... pernah gak terjadi pd akak.. hahha...

Nurul Fatihah said...

Eh ? Ye ke ? Tak tahulah pula. HAHAHA :D

kopi pasta said...

wow mantapla. ni buat pkai sofw ker? ke gne pen lps tu tangkap gambar?

Nurul Fatihah said...

software ^_^

Ainur Athikah said...

Mesti penat kan?

Nurul Fatihah said...

@Ainur Athikah Yup ! Memang penat.

m
e
s
s
a
g
e
 
This blog+author+design fully edited and the designer is Nurul. Don't steal my design !