Tuesday, 11 December 2012

12.12.12 TARIKH TERAKHIR

Assalammualaikum
Ceria Time!
"12.12.12 iaitu tarikh terakhir untuk tahun ini sebab tahun depan tak ada tarikh 13.13.13"
Wah! Ramai betul orang update status pasal 12.12.12 kat Facebook Nurul. Diorang semua cakap "Best couple pada 12.12.12 sebab nanti couple tu berkekalan sampai anak cucu." Benda tu semua karut je. Lagipun couple pada usia mentah macam Nurul ni menyusahkan je.

Malam-malam, ganggu orang nak tidur dengan SMS/Call tu semua. Menghabiskan credit je. Banyak lagilah yang menyusahkan. 12.12.12 sama macam umur Nurul ^_^ Nurul kan 12 tahun. Wah! Cantik betul :DD

Bye ^_^


2 comments:

farah.fauzi said...

betol gak kan? next year da tade 13.13.13..huhuhuhu.. sweet 12 today :)

Nurul Fatihah said...

Yup^_^

m
e
s
s
a
g
e
 
This blog+author+design fully edited and the designer is Nurul. Don't steal my design !