Thursday, 29 November 2012

Terima Kasih! Hadiah Menanti Anda ^_^

Assalammualaikum
Ceria Time!
OK , Nurul nak ucapkan terima kasih kat korang yang komen blog Nurul. Blogger yang paling banyak komen akan mendapat hadiah dari Nurul ^_^ Buat masa sekarang ni, Nurul ingat nak bagi doodle tapi terfikir juga nak bagi hadiah yang lain. Nantilah Nurul fikir hadiahnya. Lihat siapa yang akan mendapat hadiah ^_^
Thanks sebab komen kat blog Nurul. Korang memang comel ^_^


8 comments:

cci said...

eh2... nama cci ade.. ehehe.. ^_^ ma ceh..

Nurul said...

Hahaha...Yup! Sama-sama ^_^

deno said...

wahhh... bestnya...

Nurul said...

Hahaha...Tak adalah best sangat ^_^

Nurfara Hani said...

eh, nama saya adalah. thanks banyak2. saya jarang on lappy ni. tggu entry saya okay.

Nurul said...

OK :)

Ainur Athikah said...

Dah ada hadiahlah untuk pengomen. Macam tu saya pun nak komenlah. Jangan pelik kalau tengok entry lama awak ada nama saya. hihihi.

Nurul Fatihah said...

HAHAHA ^_^ Komenlah.

m
e
s
s
a
g
e
 
This blog+author+design fully edited and the designer is Nurul. Don't steal my design !