Monday, 19 November 2012

Yes ! Finally I Got 5A In UPSR

Assalammualaikum
Ceria Time!
Yes ! Yes ! Yes ! Akhirnya , Nurul dapat 5A dalam UPSR. Alhamdulillah.  Nurul langsung tak sangka akan dapat 5A. Kawan-kawan , sedara mara tak putus-putus ucap tahniah kat Nurul. Thanks you all. Marilah sama-sama kita lihat slip result UPSR Nurul.

 *Tekan gambar tu kalau tak nampak.
Okeyy , disebabkan Nurul dapat 5A , Nurul dapat telefon touch screen keluaran terbaru CSL (terbaru ke ?) Dah lama Nurul nak telefon touch screen. Jeles tengok kawan-kawan yang lain dapat telefon touch screen tapi Nurul tak dapat pun. Sedih tau! Tapi sekarang happy je. Boleh claim hadiah daripada sedara mara yang dah janji nak bagi hadiah kalau dapat 5A.

 Tu dia , telefon Nurul siap dengan slip lagi. HAHAHA

Nampak doodle di atas ? Yang ni doodle dari Kak Cci sebelum Nurul jawab UPSR. Alhamdulillah. Thanks Kak Cci sebab bagi semangat kat Nurul. Comel doodle tu kan ? Apa-apa pun Nurul nak ucapkan tahniah kepada siapa yang dapat 5A and thanks for your congratulations.

32 comments:

fiqah hamed said...

Tahniah dik..mesti seronok dapat hadiah dari sedara mara nanti..nanti share-sharelah gambar hadiah erk..nak nengok juga.. (":

Nurul said...

HAHAHA , ok akak!

asilah hassunna said...

Tahniah adeq :')

Nurul said...

Thanks akak!

pr!ncEsS1405 said...

waa..tahniah dik..mesti banyak hadiah dapat..kongsi2 la yerk!hehe

munirah :) said...

wahh tahniah tahniah ! :)

Nurul Ain said...

wahhh hp baru

Nurul Zulaikha said...

Wow ! Amazing :) Congratulations :)

Anis Farhana said...

Waa , tahniah ye dik . bestnya dpt henfon baru . =)

Aina Sofea said...

Tahniah , kak . Aish . Bila orang buat entri pasal UPSR nieyh memang membuatkan saya berdebar menantikan UPSR nnti .

RidzDean Al-Islam said...

tahniah!!
moga berjaya dunia akhirat ..

Princess Syazliyana said...

tahniah dik! (: heheh

cci said...

tahniah.. ^_^ yeayy... sesama nurul..

Nur Alina Binti Jelihi said...

tahniah adik...

Nurul said...

HAHAHA...Boleh-boleh

Nurul said...

Thanks :)

Nurul said...

HAHAHA...YUP ^_^

Nurul said...

OK :)

Nurul said...

Memang best :)Thanks :)

Nurul said...

Buat yang terbaik untuk UPSR tahun depan.

Nurul said...

Thanks :) Semoga berjaya jugalah ^_^

Nurul said...

Thanks akak ^_^

Nurul said...

Thanks akak ^_^

Nurul said...

Thanks , Kak Cci ^_^

Nurul said...

Thanks akak ^_^

hazanis said...

tahniah tau. ^^

Nurul said...

Thanks :)

dEdEQ dE wIshEs said...

TAHNIAH DIK .. WAAAA .. HADIAH TU XSEBERAPE KAN ? TP ALHAMDULILLAH

Nurfara Hani said...

tahniah.. gud luck untuk pmr pulak. hehe:)

Nurul said...

Ada PMR ke ? Dengar cerita tahun depan last PMR.

Ainur Athikah said...

Tahniah.....kita sama. Tapi saya dua tahun lepas. Hihihihi.

Nurul Fatihah said...

Thanks. Ye ke ? Hehehe

m
e
s
s
a
g
e
 
This blog+author+design fully edited and the designer is Nurul. Don't steal my design !