Sunday, 11 November 2012

Free Edit Blog Full

Assalammualaikum
Ceria Time!
Nurul boring-boring-boring dan boring. Disebabkan tak tahu nak buat apa. Nurul ingat Nurul nak edit blog korang. Nurul edit mungkin simple tapi harap dapat memuaskan hati korang.

Bila Nurul dah habis edit blog korang , Nurul akan tanya pendapat korang dulu. Kalau tak memuaskan hati korang , Nurul akan edit semula. Kalau tak puas hati juga , korang editlah sendiri. Setiap edit tu , Nurul sertakan sekali doodle yang Nurul lukis.

Kalau korang nak , hantarkan details ini kat massenger page Nurul.
Email
Password
Warna yang korang nak Nurul edit
Design blog yang korang nak
Simple right ? Kalau nak silalah hantar details di atas di massenger page Nurul.

20 comments:

dEdEQ dE wIshEs said...

WAH .. RAJINNYE DIA .. HEHE .. (: TOLONG EDIT BLOG AKAK LEH KE ?

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Wahhh !! Besttt nyaaa !!! Edit blog rakan Yana buleh ? Heheewww .

Nurul said...

Boleh :)

Nurul said...

Boleh :)

cikmisi leen said...

wah ! rajin nya dia .. ~ =) hehe ..~ gudluck ~

cik kecikMOMOT said...

good job..heee

Nory Zoulkefle said...

salam kenal...

wahh rajinnyer..

sudi ke editkan blog akak ni bg cantek sikit...hehe..

Sii Polkadot said...

Rajinn :) nak jugak bolehh ?

pr!ncEsS1405 said...

ary ni boleh lg ke?

Nurul said...

OK :)

Nurul said...

OK :)

Nurul said...

Waalaikumussalam. Sudi je :)

Nurul said...

Boleh :)

Nurul said...

Boleh :)

Anisa Anuar said...

wahhhh....gunakan bakat dgn sebaiknya...terbaik la...

::azmina nordin:: said...

nak la :)

Nurul said...

Hahaha. Tengah boring :)

Nurul said...

Hantarlah details tu :)

afifah momo bell said...

wah .. ~ saya pon mahu.. ble ka ?? :D

Nurul said...

Boleh :) Tapi lepas saya habis exam

m
e
s
s
a
g
e
 
This blog+author+design fully edited and the designer is Nurul. Don't steal my design !