Sunday, 2 September 2012

Partner Giveaway By Fiqah dan Ieyla

Assalammualaikum
Smiley ^_^


Nak join ? Klik je banner di atas !
Penat tangan dok LIKE / FOLLOW / ADD / KLIK



14 comments:

fiqah hamed said...

Thanks yer...(: Huhu sorry banyak nak kena like/follow bagai..hehe..
good luck

Nurul said...

Okay..

bermula disini said...

done follow....
JOIN !!!

http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html

Jaja Sutera said...

Salam..Jaja dari Segmen yang sama... :)
Jaja dah follow awak..
jempot follow Jaja balik..

kalau x keberatan..jom la join GIVEAWAY Jaja.. ^_^

http://www.jajasutera.com/2012/09/giveaway-from-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html

fiqah hamed said...

Salam..Ada update terbaru pasal sponsor..awak boleh tengok disini

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/08/senarai-sponsor-partner-giveaway-by.html

*fiqah bagi masa seminggu untuk awak follow/like/klik sponsor yang belum awak follow/like/klik..(:*

insyaallah selepas seminggu untuk awak follow/like/klik akan umumkan pemenangnya..

Thanks

Nurul said...

Ada lagi ?? Adoihai...

fiqah hamed said...

hehe..(:

bermula disini said...

Done Follow
dari segmen yg sama
jemput lah singgah ke blog sy...TQ

http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html?showComment=1349171732212#c7888106657212439348

dan jemput join segmen nie

http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking-sampai-pengsan.html

Nurul said...

Baik ! Saya sudah follow ;)

Nurul said...

Fiqah nak bagi Nurul mampos ke ? Asyik suruh like , follow , klik iklan pastu add...

Nurul said...

Nurul dah followlah...

Nurul said...

Hahaha...Nurul tak berminat sangatlah join giveaway tu...

Aimi Syahirah said...

Salam.. Wow very nice blog here.=) Minat jadi model? http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html

Nurul said...

Mo...model ? Nurul bawah umur 18 tahunlah.

m
e
s
s
a
g
e
 
This blog+author+design fully edited and the designer is Nurul. Don't steal my design !