Saturday, 1 September 2012

Doodle For Kak Cci

Assalammualaikum
Smiley ^_^

Hello-mello. Ingat nak bagi Kak Cci doodle-lah. Sebab ? Sebab Kak Cci sudah banyak berjasa kepada semua followers akak. Doodle ni dah lama nak bagi sejak 120 jam lagi. Hah , pandai-pandailah Kak Cci kira. 

Masa doodle ni dah siap , Nurul dok pikir sama ada nak bagi atau tak ? Takut akak tak sukalah sebab doodle ni MACAM bukan warna yang akak suka. Nurul pun tak tahu kenapalah Nurul pilih warna ni. Hish ! Nurul asyik membebel je. Harap akak sukalah doodle yang Nurul bagi ni.

http://3.bp.blogspot.com/-e29OEhzCnaw/UEHJfxopTYI/AAAAAAAABFw/KG1zLRAHGkI/s400/Doodle+For+Kak+Cci.png
Nurul buat doodle dengan Paint Tool SAI. First , Lukis kat atas kertas lukisan guna pensel > Tangkap gambar > Save kat dalam komputer > Open software Paint Tool SAI > Mula melukis. Akak lukis doodle macam mana ?

Hehe...Lukis tak ada bola mata tu ada sebab ye...

Apa pendapat korang tentang doodle yang Nurul lukis untuk Kak Cci ni ye ??



12 comments:

cci said...

wahh... comelnya... ^_^ akak pon lukis guna sai gak.. ^_^ ma ceh...br pertama kali lukis pon da comel camni..

Tengku Laurel Adamila said...

wahh..cantekk.. >,<

Nurul said...

Thanks

Nurul said...

Thanks sebab akak suka !!! Ouh , ye ke ?? Samalah kita. A'ah. Baru first time lukis doodle kat atas kertas pastu lukis kat software.

dEdEQ dE wIshEs said...

CUN LAH .. PANDAI LA .. UNTUNG3

Nurul said...

thanks....

cci said...

tuk nurul.. :)

http://ccicutedollylicious.blogspot.com/2012/09/so-kawaii-sisesunggut-tuk-nurul.html

Everything's Everythings said...

Datang dari blog CCI ;D
gd luckk juga UPSR ya ^^

BiskOt said...

comel. ^^v.. nti ada cuti sekolah panjang2, explore lagi eh.

Nurul said...

Wah ! Ye ke ?? Thanks , kak Cci !! Comel sangat >‿< ! Sayang akak..

Nurul said...

Thanks !!

Nurul said...

Thanks..0key !!

m
e
s
s
a
g
e
 
This blog+author+design fully edited and the designer is Nurul. Don't steal my design !