Sunday, 27 May 2012

Segmen | Saya Nak Doodle Comel

Assalammualaikum
Smiley ^_^

Hai~ Nurul dah lama tak update kan ?? Lagipun , malam Rabu Nurul balik kampung !
Ouh ! Rindu sungguh daku di kampungku. Setelah sekian lama tidak 
ku pulang , hari ini daku pulang juga. Sudahlah ! Nak join ? Jom.

http://2.bp.blogspot.com/-YLxsIQgJcTY/T8IlySTuXlI/AAAAAAAAAhE/bdTkDnBoTNg/s1600/segmen.PNG
Syarat-syarat
1) Follow this blog. Untuk mengetahui siapa pemenang.
2) Like fanpage Nurul yang ada di sidebar ye. Bukan untuk kepentingan diri 0keyy !
3) Buat satu entry dan letakkan tajuknya "Segmen | Saya Nak Doodle Comel
4) Letak banner kat atas tu kat entry korang. Tekan je banner tu , nanti dapatlah link gambar tu.
5) Kat entry tu korang letak butiran seperti berikut.
Nama
Warna doodle
6) Hantarkan link entry anda di komen. Letak di entry lain atau shoutbox tidak akan di kira !
7) Segmen akan ditutup bila-bila masa je.
8) Pemenang dipilih melalui Random.org

PERINGATAN !!
Kalau segmen ini tidak melebihi 25 , maka segmen ini akan ditutup !

19 comments:

yayahnasake said...

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-doodle-comel.html

::azmina nordin:: said...

http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-doodle-comel.html

Malyhah Eyna said...

Join :-http://malyhah.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-doodle-comel.html

aisyah humaira' said...

http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-doodle-comel.html

Dear KHY said...

saya join :)

http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-doodle-comel.html

FITRAH JAMIL said...

join

http://fitrah-cahayafitrah.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-doodle-comel.html

fiqah hamed said...

Join sini..><

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-doodle-comel.html

*hope ada rezeki..><

cik wieda said...

http://nurwahieda.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-doodle-comel.html

LURUN NIARAF SAYANG :) said...

http://lurun-niaraf.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-doodle-comel.html

S4R4H SWIFT said...

http://sarajefry.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-doodle-comel.html

Sarah nak penuh kan Koleksi Doodle Sarah Harap Dapat Amin...

لين Si Pipi Merah said...

syukran ya mahbubati..

http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-doodle-comel.html

My Story said...

saya join^^

http://ilove-being-myself.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-doodle-comel.html

nis said...

http://kite2-jew.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-doodle-come.html

p/s: Join. but syarat ke dua sy xdpt ikot sbb xde FB

Ahmoy Si Merah said...

http://ahmoysimerah.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-doodle-comel.html

saya join ^^

Ahmoy Si Merah said...

http://ahmoysimerah.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-doodle-comel.html

ziela join ^^

syiela said...

salam saya join ye

http://syielagilacontest.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-doodle-comel.html

S4R4H SWIFT said...

Assalamualaikum Kenapa Doodle tuh saya dapat org Lain nyew name????????
Pening sya dibuatnya....

Shawl Hijab Stall said...

join !

http://shawlhijabstall.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-doodle-comel.html

Miss NR said...

Assalamualaikum..saya pun join! :D
Hope dapat doodle tu..:')

http://diarybudaktinggi.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-doodle-comel.html

m
e
s
s
a
g
e
 
This blog+author+design fully edited and the designer is Nurul. Don't steal my design !