Friday, 4 May 2012

Follow Blog Orang

Assalammualaikum
Smiley ^_^

Aduh ! Ada pulak orang yang tak tahu mana butang follow .. Hai , meh aq ajar serta tunjukkan sekali.

Butang follow pertama.

Nampak yang Nurul kotakkan ? Alah yang warna merah tu.
Korang tekan tu lepas tu keluar ni kan ?


Nampak yang kotak merah tu ? tekan je .. dah siap follow.

Butang follow kedua


Nampak ? bende ni ada dekat atas sekali sebelah kanan.
Tekan benda tu , kemudian keluar ni kan ?


tekan je yang Nurul petakkan merah tu .. dah siap follow.

Butang follow ketiga


Tekan merah tu dan keluar ni


yang URL tu paste link blog orang lain. Kemudian tekan Next.
Setel !

Fuh ! penat .. Faham semua ya ??
Bye





3 comments:

Cik Lyeen said...

hikhik...nasib lyeen dah follow blog comel ni..:)

Nurul said...

terima kasih lh sbb follow blog saya

SyapickDoherty said...

mujur ada org ajarkan..kekekekee

m
e
s
s
a
g
e
 
This blog+author+design fully edited and the designer is Nurul. Don't steal my design !