Friday, 5 October 2012

SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ?

Assalammualaikum
Smiley ^_^

Nak join sekali ? Klik banner di atas.

Question : Kenapa Nurul berblog ?
Answer   : Nurul berblog untuk meluahkan apa yang Nurul rasa. Kiranya macam diary-lah. Selain itu , Nurul juga nak bagi freebies dan tutorials kat bloggers yang memerlukan.

Question : Macam mana Nurul boleh terjebak dalam dunia blogging ?
Answer   : Hihihi...Masa Nurul darjah 4 , Nurul ternampak akak Nurul , Fateen melayari laman blog. Nurul suka ikut apa yang Fateen buat. Sebab itu Nurul boleh terjebak dalam dunia blogging ni.

Question : Apa tujuan utama/asal Nurul berblog ? 
Answer   : Jawapan Nurul lebih kurang sama macam jawapan kat question atas tu...cuma Nurul cemburulah tengok blog Fateen cantik. Huh ! Blog Fateen cantik pun sebab guna blogskin bukan edit sendiri macam Nurul.

Question : Apa yang menarik kat blog Nurul ni ?
Answer   : Menarik ? Err. Sebab boleh faham tutorials Nurul yang ringkas ? Atau boleh merompak doodle yang Nurul lukis ? Err. Entah. 

Question : Siapa yang jadi sumber inspirasi Nurul dalam dunia blogging ni ?
Answer   : Sudah tentulah Kak Cci! Blog kak Cci yang kawaii membuatkan Nurul rasa macam nak ada blog macam Kak Cci pula.

Itu sahaja! Moga-moga kak Cci dengan kak Lyssa Faizureen panjang umur! (err. Apa kena mengena ?) 


76 comments:

cci said...

err... eheheh.. ^_^ ma ceh...sbb jadikan akak sumber inspirasi nurul.. ehehe.. ^_^ happy blogging

CharlieAngleo said...

From the same segment:)

http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Suka tengok header tu..hihi

Nurul said...

Sama-sama :) Oraitt! Memang happy blogging pun...hihihi

Nurul said...

Hehe...Welcome. Nanti Nurul singgah

Minah Sepet said...

Datang dari segmen yang sama :)

http://nobodyperfect-iera.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Sharifah Nurshahira said...

Dari segmen yg sama ! Singgah sini :D

Eyraaa Rawrr ♥ said...

datang dari segmen sama.
http://elmoblaster.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Nurul Ain said...

singgah sini jugak ye :) http://sigadisain.blogspot.com/2012/10/segmen-lysaa-faizureen-kenapa-aku.html

Mimie said...

dr segmen lyssa =)

http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

myu said...

Salam :)
Myu singgah dari segmen yang sama ;)

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

sampaicucuratap said...

segmen same..bw ~
http://sampaicucuratap.blogspot.com/

Fendy said...

Assalamualaikum...singgah dari segmen Lyssa..
Salam perkenalan...follow sini..no.278..
jemput singgah blog fendy...

http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Si Matatajam said...

Singgah dr segmen yg sama

Mama Adam said...

hi!

dr segmen yang sama :)

http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

#280

Nana said...

Assalamualaikum :) Singgah dari segmen yang sama ^_^ Jom serang! http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

MISS Z BERCELOTEH said...

MORNIIIIIING!!
Singgah sini :D

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

AyuInsYiraH said...

assalam...ayu datang dari segmen yang sama...hehehe


http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Nazuerah Azhar said...

Hello Awak., Singgah sini dari Segmen yang sama :)

http://nazuerahazhar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

kate na said...

http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Megat Emy said...

dari segmne yang same.. singgah cini..

http://megatemy.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Azwar Syuhada said...

dari segmen yang sama... azwa follow skali blog kamu.. nnt follow azwa k.. =D

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Nurul said...

Baik !

Nurul said...

Okeyy !

Anis Farhana said...

Hai , dari segmen yang sama :)
Hepi blogging yerr .

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Nurul said...

Baik !

Nurul said...

Okeyy !

Nurul said...

Baik !

Nurul said...

Okeyy !

Nurul said...

Baik !

Nurul said...

Okeyy !

Nurul said...

Baik !

Nurul said...

Okeyy !

Nurul said...

Baik !

Nurul said...

Evening !
Okeyy !

Nurul said...

Baik !

Nurul said...

Okeyy !

Nurul said...

Baik !

Nurul said...

Okeyy !

Nurul said...

Baik !

dayana jojo said...

Dari segmen yang sama..
done follow you! (284) follow me back!

http://didijojo.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Anim Farhanim said...

Datang dari segmen sama . singgah lah blog saya lak !!

http://nurfatinfarhanim.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Zamani said...

Zam terbang melayang dari segmen Lyssa & mendarat kat sini ;)

http://zamani84.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Ok, gtg now~ Bye :D

Novelgurl said...

x leh rompak doodle eh? hehe

deqjamucuxx said...

datang menyerbu blog oshem ini. from same segmen. hit me back yer :)

http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Eraz Fadli said...

Datang dengan rela hati membaca isi kandungan entri SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? di blog ini.. ;)

Jemput melawat blog picisan E'raz : http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Budu Bilis said...

singgah BW dari segmen yang sama ^^ happy blogwalking

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Mar Maria said...

Tuan tanah,maria datang melawat ni..jom singgah blog maria pulak..

http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html


Tq

Eyna Reen said...

dari segmen lyssa :)

http://heyhoneysista98.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Nurul said...

Okeyy !

Nurul said...

Baik !

Nurul said...

Okeyy ! Nanti Nurul fly kat blog Zam pula eh ?

Nurul said...

Bolehlah. Siapa cakap tak boleh ? Boleh sangat-sangat dan sangat dialu-alukan.

Nurul said...

Baik !

Nurul said...

Okeyy ! Memang Nurul happy blogging pun :)

Nurul said...

Baik !

Nurul said...

Okeyy !

aku eryati said...

BW dr segmen yang sama

http://eryati.blogspot.com

izwan said...

salam..singgah sini dari segmen yg sama http://iznawzi.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Ukhti Azza said...

singgah sini dari segmen yang sama :) jangan sombong-2 ya :)

Nurul said...

Baik !

Nurul said...

Okeyy !

Nurul said...

Baik ! Saya tak sombonglah akak :)

MarliaMarble said...

singgah,baca entry,follow sekali..=D

http://guliboolat.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Nurul said...

Baik !

Atirah ★ said...

singgah sini dari segmen yang sama . http://atirahhayati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html . kalau sudi , follow lah saya ye :D kunjungan anda keblog sy amat dihargai :) sorry kalau sy bw lewat . busy jugak kebelakangan ni . heee :D btw , blog awk ohsem gilaaaa! :)

Nurul said...

Okeyy !

wany♥ said...

Datang melawat sini :)
http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

9n0L4 said...

dtg terjah dari segmen yg sama. follow sini. 291. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Anis Athia said...

maaf sebab lambat terjah blog ni...dari segmen sama :)

http://www.anisempoi.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Nurul said...

Okeyy !

Nurul said...

Baik !

Nurul said...

Baik !

Encik Zaharin said...

dr segmen sama..done follow u ..

Nurul said...

Okeyy !

Intan Wandalaara said...

hi.. singgah belog awak n follow, dari segmen sama :)

http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

cheeze maz said...

Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

m
e
s
s
a
g
e
 
This blog+author+design fully edited and the designer is Nurul. Don't steal my design !