Monday, 8 October 2012

Beliau Sebayaku Tetapi Beliau FAMOUS! Oh My God!

Assalammualaikum
Smiley ^_^

Macam tak percaya dia famous. Macam tak percaya. Dahlah sebaya lepas tu famous pula tu. Eh ? Hai. Korang kenal Faqihah Husni tak ? Kenal ? Oh My God! Memang tepatlah sangkaanku. Blognya menarik , banyak followers and banyak pengomen. Ownernya pun tak kurang jelitanya. Beliau pun sama umur je dengan Nurul. Tiba-tiba orang bertanya :
Kenapa cakap Faqihah 'beliau' ? Dia famous sangat ke ? Lagi famous dari Kak Lyssa Faizureen ke ?

Nurul menjawab :
Amboi , amboi~ Sedapnya mulut kau cakap macam tu ye ? Jangan risaulah. Si Kak Lyssa Faizureen kau tu tak akan turun ke'famous'annya. Dia masih lagi famous. Jangan marah ye. Nurul panggil Faqihah tu 'beliau' sebab dia lagi banyak follower dari Nurul. Beliau pun dikenali ramai. Lebih kurang macam artis gitu.
Orang membalas :
Eleh~ Aku pun banyak followers juga. Lebih kurang 500++ gitu. Kau ada ke ?
Nurul membalas :
Apa aku peduli ada ke tak ada ? Bagi aku pengomen paling penting berbanding followers. Followers tu ketiga terpenting. Cuba kau bayangkan , kau penat-penat taip entry tapi tak ada orang baca lepas tu tak ada orang komen. Lepas tu kau dapat gelaran "Orang Syok Sendiri" Kau nak ke ?
Orang membalas :
Err. Tak nak. Tapi kenapa followers tu ketiga terpenting bagi kau ? Kedua terpenting bagi kau apa ? Blog ?

Nurul membalas lagi :
Bukanlah! Kedua terpenting bagi aku mestilah melukis. Tak ada maknanya blog bagi aku. Sekadar teman meluahkan perasaan dan berkongsi ilmu je.
Orang membalas :
Tak habis dengan melukis dia tu. Dahlah. Aku nak balik. Bye~
Okeylah! Nurul pun dah habis di'interview' oleh orang. Macam mana Nurul boleh dapat tahu pasal blog Faqihah tu ? Hah ! Nurul dapat tahu dari blog INI. Kat bahagian sidebar yang bertajuk I Love You tu. Gambar yang last sekali. Akak Yanie , good luck for your PMR tomorrow(betul ke ejaan aku ni ?) Harap akak dapat menjawab dengan mudah. Amin. Bye!! Nak pergi sekolah agama. Mak Nurul bising!

Korang tak sabar ke nak tengok header baru Nurul tema ZOMBIE nanti ? Sabarlah ye. Bye.


9 comments:

Anisa Anuar said...

baru je tahu pasal dia

Nurul said...

Lah~ Ye ke ? Hmm,,tak apalah. Nurul pun baru tahu.

ZaraLea said...

Ala kak..jangan risau..Blog akak pon menarik jugak..
(kenyit mate)

Nurul said...

*segan* Hahaha...Yelah. Blog zara pun menarik juga.

cci said...

ala... org tak puas ati mmg camtu.. huhuhu.. biar je ape kata org kan.. ^_^

Nurul said...

Herm ! Betul-betul.

Nurfara Hani said...

la, sebaya ke. baru tahu... selalu jugak jenguk blog dia

Nurul said...

Tapi cantikkan blog dia ?

Cik aziEmarU said...

terjumpa entry ni.. huhuhu. thank you so much nurul :) i really appreaciate it.. Love you xx

m
e
s
s
a
g
e
 
This blog+author+design fully edited and the designer is Nurul. Don't steal my design !