Sunday, 27 January 2013

Back To Hostel !

Assalammualaikum
Ceria Time!
Hai ! Hari ni Nurul kena balik asrama. Korang yang request tutorial tu nanti Nurul akan jawab segalanya bila Nurul cuti nanti oke ? Sorry tau. Sekarang ni ada seorang akak ni selalu komen blog kita. Nak hadiah kutt. Nurul nak follow blog dia tapi tak tahu macam mana. Ainur Athikah, silalah bagi link url blog akak ye ^_^

Akak Ainur dari tak ada kat senarai list pengomen tegar, terus tempat kedua mengalahkan pengomen lain. Pehh ! Dasyhat sangat. Nurul nak minta tolong boleh ? Baca dan follow blog INI boleh ? Follow je pun tak apa. Blog tu blog ketua pengawas dekat sekolah Nurul merangkap abang ex-jiran Nurul. Sedih sangat bila baca blog abang Qayum tu. Follow lah oke ?

Nurul~ Nurul~ Nurul~
Erkk ! Oke lah. Homework dah panggil. Bye !!

Akak senior kat asrama semua baik tapi kak Anis lagi baik ! Bye. \(^_^)/

LIKE THIS PAGE

6 comments:

Aina Sofea said...

Bye !! :') Goodluck tau :)

Ainur Athikah said...

Hahaha. Malulah Nurul cakap macam tu......Saya dah follow dah blog dia. :D

boladuri.blogspot.com

Nurul Fatihah said...

@Aina Sofea Bye ^_^

Nurul Fatihah said...

@Ainur Athikah Oke ^_^

cci said...

ok la tu. da ade pengomen tegar.. ehhe.. ^_^

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

m
e
s
s
a
g
e
 
This blog+author+design fully edited and the designer is Nurul. Don't steal my design !