Monday, 7 January 2013

1TH ANNIVERSARY BLOG GIVEAWAY BY NURUL

Assalammualaikum
Ceria Time!
Hai korang ^_^ Nurul cakap nak buat GA untuk blog Nurul kan ? Korang nak sponsor pun boleh ^_^ Kalau nak sponsor, bagitahu Nurul kat SINI oke ?
http://2.bp.blogspot.com/-gUPr7yC4XUk/UOevc4is0II/AAAAAAAAChI/wOTVe3EsdeE/s1600/banner+giveaway.png
Syarat join :
1. Mesti ada blog.
2. Warga negara Malaysia.
3. Follow blog Nurul dan sponsor.
4. Like PAGE Nurul dan sponsor.
5. Sediakan 7 soalan yang korang nak tanya Nurul kat dalam entry.
6. Letak banner kat atas tu kat entry dan link kan banner tu kat entry ini.
7. Wish korang untuk Nurul dalam entry. /Wish ni untuk hari jadi Nurul pada 6/1/2013/
8. Tag kawan blogger korang. Pastikan diorang nak join sekali.
9. Dah siap, publish. Lepas tu sent kat kotak komen ini. Kalau tempat lain tak diterima atau komen macam ini : http://blablabla.blogspot.com/ 

Tarikh tutup :
5/1/2013 hingga 28/2/2013
Kalau GA ini tak melebihi 15 peserta, GA akan dibatalkan !

Hadiah :
Doodle dari Nurul untuk 2 pemenang. FOLLOW | FOLLOW | LIKE
Topup RM5 untuk 1 pemenang dari Nurul.
Topup RM5 untuk 2 orang dari Kak Dedeq. FOLLOW
Bloglistx2 dan reviewx2 dari Saadah. FOLLOW | KLIK /Pastikan habis loading/
Headerx1 , blog reviewx1 dan bloglistx3 dari Puteri Saffawani. FOLLOW | FOLLOW | FOLLOW
Voucher RM5 (Semua peserta), Voucher perfumex5. FOLLOW
Keychain GAMBAR. FOLLOW | LIKE
Hadiah akan di-update dari semasa ke semasa.

Pada 6/1/2013 : 
Hari jadi Nurul ^_^

Rasanya tak ramai yang nak join sebab siapalah Nurul ni kan ? Yang tag tu, kalau kawan tak nak join pun tak apa. Bye ^_^


42 comments:

hidop malang said...

nme awk?
umur awk?
cntik blog awk!ape tips nye?
tutorial yang ok ape?
ok skola?
tips followers bnyk ape?
tolong sye tau?


hidop malang said...

happy birthday!

Noor Najwa said...

http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/01/1th-anniversary-blog-giveaway-by-nurul.html

Nurul Fatihah said...

Thanks sebab join ^_^

Nurul Fatihah said...

Bukan macam ni nak joinlah =="

Nurul Fatihah said...

Oke ^_^

hidop malang said...

http://amirasyafiqah98.blogspot.com/

Nurul Fatihah said...

Bukan komen macam tu lerr =="

hidop malang said...

http://amirasyafiqah98.blogspot.com/2013/01/annivessary-fatiha.html

Nurul Fatihah said...

HAH ! Komen macam tu lerr ^_^

dEdEQ dE wIshEs said...

HEPI BEDAY TO U .. HEPI BEDAY TO U .. HEPI BEDAY TO U SYGGGG ..

Anonymous said...

teruk nya GA ni !

Nurul Fatihah said...

Teruk sebab apa ? Hadiah ? Memanglah. Tak tengok ke umur Nurul berapa ? Nurul pun masih belajar lagilah !

Nurul Fatihah said...

Thanks akak ^_^

Anonymous said...

alahh adikkk .. biase laa blog .. org kate pape pon kita ken trima .. bukan sume org suke kita taww..

Yura said...

Insya Allah Yura follow GA Nurul ye. Yura da follow sini. Hope boleh follow Yura pula ^^ http://nakahime.blogspot.com/

Nik Ainaa said...

join!! :)

http://inameowmew.blogspot.com/2013/01/1th-anniversary-blog-giveaway-by-nurul.html

Cikgu Aniq said...

Happy belated bufday nurul :D saya join k http://cikguaniq.blogspot.com/2013/01/1th-anniversary-blog-giveaway-by-nurul.html

Paly said...

lol...ade blog ke yg ckp teruk ni? die buat GA pun da kire bagus

Paly said...

btol2.. :)

Paly said...

setting komen jgn bg sape2 pun komen, kasi blogger jer... setting > post&comment > who can comment - tick registered > save

btw, slamat hari jadi :)

cik sweety said...

http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2013/01/1th-anniversary-blog-giveaway-by-nurul.html

join dah deq :)

Sherlyanna Angiela said...

follow u... boleh tolog like page saya http://www.facebook.com/ASecretJourney

Sherlyanna Angiela said...

saya tag awak... http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

Sherlyanna Angiela said...

saya share ya... ^^

Yumida Huda said...

klo sempat nnti nk join
btw..kita dah follow sini..follower ke 468
jemput singgah ke blog sy :)

Ainur Athikah said...

Semoga GA awak dapat sambutan.

Nurul Fatihah said...

Biarlah orang cakap apa. Nak buat macam mana kan?

Nurul Fatihah said...

Baru belajar nak jadi matang ^_^

Nurul Fatihah said...

Oke ^_^

Nurul Fatihah said...

Oke ^_^

Nurul Fatihah said...

Oke ^_^

Nurul Fatihah said...

Thanks, tapi nanti diorang tak nak komen.

Nurul Fatihah said...

Oke

Nurul Fatihah said...

Oke

Nurul Fatihah said...

Oke

Nurul Fatihah said...

Oke

Nurul Fatihah said...

oke

Nurul Fatihah said...

Rasanya tak akan dapat sambutanlah T_T

Yumida Huda said...

http://umikasum.blogspot.com/2013/01/1st-anniversary-blog-giveaway-by-nurul.html

FOLLOW AWAK...jemput ke blog kita

NurulMirotic[NSHS] said...

SAYA SERTAI :)

http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/1st-anniversary-blog-giveaway-by-nurul.html

MINTA JASA BAIK UNTUK LIKE MY PAGE TOO

www.facebook.com/NshsMiroticBlogspotDotCom

JASA DIKENANG TQ :)

heirizalieyana said...

ala..xsmpat nk join

m
e
s
s
a
g
e
 
This blog+author+design fully edited and the designer is Nurul. Don't steal my design !