Sunday, 18 March 2012

Saya Nak Doodle Korea

Assalammualaikum
Smiley ^_^

Bestnya tadi ! Dapat hadiah sebab Nurul menang sajak anti dadah tapi dapat tempat ke dua. Hmm , tak apalah. Masa dapat hadiah tu , Nurul nervous tau sebab nanti kena deklamasikan sajak kat depan. Eleh~ Kau baca sajak pun lemah lembut. Deklamasikan tu apa ? Hah ! Tak tahu ? Pergilah cari dalam kamus. Opss. Dah terbabas pula. Nak join segmen , tapi macam Nurul tak dapat doodle lah. Sebab ? Nurul rasa segmen tu dah lebih beratus-ratus orang join. Apit pilih 70 orang je. Mesti Nurul komen yang ke 149.

 Warna = Purple Nama = Park Yong Kyung 민지혜 


1 comment:

PMRvictim said...

erm , sory ganggu akak nak tanye .. akak yg buat blogskin DREAM ONLY A TOY? kan ?? Nak tnye , dashboard die kat ane ?? x jumpe lah .. help me , please

m
e
s
s
a
g
e
 
This blog+author+design fully edited and the designer is Nurul. Don't steal my design !