Wednesday, 4 July 2012

SEGMEN | Cari Dunia Photoscape ??

Assalammualaikum
Smiley ^_^


Hehe .. Nurul buat segmen ni. Hadiah tak berapa lumayanlah sebab Nurul calon UPSR. Jadi tak boleh buat hadiah banyak-banyak macam blogger lain.

Okey , siapa yang dapat cari perkataan DUNIA PHOTOSCAPE kat header Nurul , dia dapat hadiah. Hadiahnya :
Edit blog full
2x doodle *bergantung kepada jantina doodle yang korang nak


Okey tak ?

Cara-cara Penyertaan

1) Buat satu entry yang bertajuk " SEGMEN | Cari Dunia Photoscape ?? "
2) Kat entry tu korang tulis nak edit blog macam mana , nak doodle macam mana. Jangan lupa , tag kawan korang sekali. Pastikan dia tahu !
3) Korang tunjukkan bukti yang korang jumpa perkataan Dunia Photoscape. Kalau tak jumpa , korang taip perkataan " TAK JUMPA !!! " besar-besar.
4) Dah siap publish entry korang , letak link segmen korang kat komen.
5) Penyertaan akan tutup pada 4 Ogos 2012. Bergantung kepada peserta. Kalau peserta sikit , maka terbatallah segmen ini.  BATAL !!!!

Syarat-syarat Penyertaan

1) Like fanpage Nurul kat bawah sekali. [kalau nak dapat bonus like ler~]
2) Follow this blog. Ouh ye ! Tunjukkan bukti yang korang follow Nurul sekali kat dalam entry tadi.
3) Follow Twitter Nurul. Ada kat bahagian sidebar : Tweet Me
Nak join ? Join ler~ Tak membazir apa-apa pun. Cuma membazir tenaga korang untuk menaip.


3 comments:

cynta ieda said...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/1st-give-away-by-aliana.html jemput join..banyak hadiah menarik..TQ

Cik Angah Humaira said...

http://hatiseorangputeri.blogspot.com/2012/07/segmen-cari-dunia-photoscape.html

SUFIANA1992 said...

join
http://sufiana1992.blogspot.com/2012/07/segmen-cari-dunia-photoscape.html

m
e
s
s
a
g
e
 
This blog+author+design fully edited and the designer is Nurul. Don't steal my design !